Otvoren novi Komunikacijski centar Ireks Arome

07.12.2012. U Jastrebarskom je jučer otvoren novi Komunikacijski centar Ireks Arome najmoderniji u ovom dijelu Europe

Jučer je održano  svečano otvorenje novog Komunikacijskog centra "Ireks Arome" u Jastrebarskom, jednog od najmodernijih u ovom dijelu Europe.

Otvorenju  novog centra kao integrirane cjeline u sklopu tvrtke Ireks Aroma d.o.o., pored brojnih uzvanika, gostiju iz matične kuće Ireks iz Njemačke, te poslovnih partnera ove tvrtke koji se bave proizvodnjom pekarskih i slastičarskih proizvoda, nazočio je i jaskanski gradonačelnik Zvonimir Novosel.  

Tako je Jastrebarsko opet potvrdilo status grada iz kojeg preko stručnih potencijala i resursa Ireks Arome dolazi prvo edukativno znanje ("know-how"), te nove ideje u proizvodnji kruha, peciva i slastica, najviše, premijerne kvalitete, za tržište na području bivše države, ali i šire.

Moderno dizajnirano vanjsko zdanje centra koje po rekonstrukciji i nadogradnji ima oko 1000 kvadratnih metara površine, u svojoj unutrašnjosti uključuje sve potrebne prostore i najsuvremeniju opremu za pokazne prezentacije i seminare na kojima se uči i stječe novo znanje, prezentiraju nove tehnologije pripreme i proizvodnje pekarskih i slastičarskih proizvoda vrhunske kvalitete. 

U novom centru brojni komitenti ove tvrtke imat će priliku steči nova znanja, koja će potom implementirati u svoje proizvode, i podići njihovu kvalitetu.

 Na ovaj način još će se više obogatiti ponuda kruha, peciva i slastica na policama gotovo svih trgovačkih lanaca, slastičarnica, hotela te drugih prodavaonica i kuća koje nude i prodaju hranu, rekli su nam  su nam u Ireks Aromi.

Tekst i fotozapisi: jj 

TAGOVI | Grad Jastrebarsko | Ireks Aroma

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!