Otvorena prodajna izložba meda

04.12.2017. U organizaciji Pčelarskog društva Lipa, u Jastrebarskom su protekli petak 1. prosinca otvoreni 13. Dani meda

 Prodajna izložba meda na kojoj građani Jaske mogu do 10. prosinca nabaviti med i proizvode od meda ove se godine smjestila na novoj lokaciji, Trgu Alojzija Stepinca u Jastrebarskom. Svoje je proizvode izložilo 15 pčelara, što je puno manje od predhodnih izložaba, a razlog je loša proizvodna godina, rekao je u svom pozdravnom govoru predsjednik jaskanskih pčelara Darko Vancaš.

Pčelarima u njihovom radu puno pomaže, Zagrebačka županija koja je, uz Ministarstvo poljoprivrede i Grad Jastrebarsko i pokrovitelj ove prodajne izložbe. Izložbu je otvorila zamjenica župana Nadica Žužak, koja je naglasila kako će Županija pčelarima pomagati i dalje.

U ime Grada Jastrebarskog, pčelare je pozdravio zamjenik gradonačelnika Stipe Bučar i zahvalio im na svim njihovim aktivnostima, od sadnje Aleje lipa, do edukacijskih i humanitarnih akcija s mališanima Dječjeg vrtića i učenicima osnovne škole.
Prodajnu izložbu meda možete posjetiti svakim danom od 10 do 18 sati, do 10. prosinca.

I.K.

TAGOVI | Pčelarsko društvo Lipa

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!