Otvoreni 10. Dani meda

30.11.2014. U Jastrebarskom su protekli petak 28. studenog otvoreni jubilarni deseti po redu Dani meda Pčelarskog društva Lipa

Zamjenik jaskanskog gradonačelnika Stipe Bučar otvorio je protekli petak 28. studenog jubilarne 10. po redu Dane meda Pčelarskog društva "Lipa", koji se i ove godine održavaju u prostoru bivše kavane kod Gradskog muzeja, a bit će otvoreni sve do 6. prosinca.

Sve prisutne prilikom otvorenja pozdravio je i predsjednik Pčelarskog društva Lipa, Darko Vancaš, koji je zahvalio svima koji su im pomagali svih ovih godina, naročito Gradu Jastrebarskom, koji im je omogućio ovaj vid promocije pčelarstva, te Ministarstvu poljoprivrede i Zagrebačkoj županiji.

Za ovu priliku vlasnica slastičarskog obrta Sunce Nada Golojuh napravila je impozantnu i prekrasnu tortu u obliku košnice, kojom su se prisutni pčelari i njihovi gosti slasno počastili.
Prodajnu izložbu meda možete posjetiti svakog dana od 10 do 18 sati sve do subote 6. prosinca.

Događanja i program povodom Dana meda :
01.12. – posjet pčelara djeci u dječjem vrtiću, i njihovo upoznavanje o medu i mednim proizvodima
02.12. – posjet pčelara učenicima osnovne škole u Jastrebarskom , ti njihovo upoznavanje sa pčelarstvom, kvalitetom i upotrebom meda u svakodnevnoj prehrani
03.12. – predavanje, predavačica doc.dr.sc. Ivana Tlak Gajger i Lidija Svečnjak, mag.ing.agr.
04.12. – predavanje, predavač prof.dr.sc. Dragan Bubalo
05.12. – predavanja, predavač prof.dr.sc. Nikola Kezića
06.12. – predavanje, predavač Drago Jureša
Početak svih predavanja je u 18 sati.

TAGOVI | Pčelarsko društvo Lipa

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!