Otvoreni 12. Dani meda

25.11.2016. Svečanom otvorenju Dana meda Pčelarske udruge "LIPA" Jastrebarsko, večeras su se odazvali brojni jaskanski pčelari i ljubitelji meda, među kojima su bili i zamjenici jaskanskog gradonačelnika, Stipe Bučar i Domagoj Šlat

Sve prisutne prilikom otvorenja pozdravio je predsjednik Pčelarske udruge Lipa, Darko Vancaš, zahvalivši svima koji su im pomagali svih ovih godina, naročito Gradu Jastrebarskom, Ministarstvu poljoprivrede kao i Zagrebačkoj županiji.

Prisutnima se obratio i zamjenik gradonačelnika, Stipe Bučar, koji je ujedno i otvorio 12. po redu dane meda: "Hvala Vam na svemu što činite za promociju pčelarstva u našem gradu i županiji! Znamo da su ova i neke prijašnje godine za pčelare bile dosta loše što se vremenskih prilika i prinosa tiče. Mi smo pomagali i nastavit ćemo pomagati pčelarima koliko je u našoj moći. Upravo da bi povećali fond medonosnog bilja, na korist pčela i pčelara, i ove smo se godine uključili u akciju sadnje lipa na Centrali. Izuzetno smo ponosni na sve naše pčelare, a vaš trud i zalaganje itekako pokazuju brojna priznanja i nagrade za kvalitetu meda koje svake godine primate. Želim Vam puno medonosnih godina, istaknuo je Bučar.

Dani meda u Jastrebarskom održavat će se od 25. studenog do 4. prosinca, svakoga dana od 10 do 18 sati u ulici Vladka Mačeka 3 (prostor do Gradskog muzeja), a ovim putem pozivamo sve sugrađane da posjete ovu prodajnu izložbu, degustiraju vrhunski med i proizvode od meda te da kupnjom podrže naše jaskanske pčelare.
I.B.

TAGOVI | Pčelarska udruga Lipa

Marketing

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!