Otvoreni 14. Dani meda

01.12.2018. U organizaciji Pčelarskog društva Lipa sinoć su u Jastrebarskom otvoreni 14. Dani meda

Na velikoj prodajnoj izložbi koja će trajati deset dana građani mogu pronaći proizvode domaćih pčelara po pristupačnim cijenama. Izložba je otvorena u samom centru grada na Trgu Alojzija Stepinca, kod župne crkve sv. Nikole.

 Za razliku od prošle, ove godine svoj med i proizvode od meda izložilo je više članova jaskanske pčelarske udruge. Razlog tome je  konačno jedna bolja medna godina za razliku od one prošle. 

Pčelare i njihove goste na otvorenju je pozdravio tajnik udruge Stjepan Radelja koji je ispričao predsjednika Darka Vancaša, koji zbog bolesti nije mogao doći, a Radelja mu je u ime svih pčelara zaželio brzi oporavak. Jaskanski su pčelari i ove godine dokazali kvalitetu svojega meda osvojivši brojna visoka priznanja na ocjenjivanju meda Zagrebačke županije, naglasio je Radelja i zahvalio Ministarstvu poljoprivrede, Zagrebačkoj županiji i Gradu Jastrebarskom na potpori u njihovom radu. 

U ime pokrovitelja izložbe pčelare su pozdravili zamjenik gradonačelnika Stipe Bučar i zamjenica župana Nadica Žužak, istaknuvši kako će se pčelarima od strane Grada i Županije i nadalje pomagati.

Prodajnu izložbu jaskanskih pčelara možete posjetiti svakoga dana do 10. prosinca u vremenu od 10. do 18 sati na Trgu Alojzija Stepinca u Jastrebarskom.

I.K.

TAGOVI | Pčelarska udruga Lipa

Marketing

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!