Otvoreni Dani meda

29.11.2013. U prostoru bivše kavane kod Gradskog muzeja u Jastrebarskom večeras su otvoreni deveti po redu Dani meda Pčelarskog društva Lipa


Pod pokroviteljstvom Grada Jastrebarskog Pčelarsko društvo Lipa i ove godine organizira već tradicionalne Dana meda u našem gradu. Svečano otvorenje održano je večeras u prostoru nekadašnje kavane kod Gradskog muzeja u Jastrebarskom.

 Prisutne pčelare i njihove goste na otvorenju je pozdravio predsjednik Pčelarskog društva Lipa, Darko Vancaš, koji je i idejni začetnik ove izložbe. Vancaš je zahvalio svima koji su im pomagali svih ovih godina, naročito Gradu Jastrebarskom, koji im je omogućio ovaj vid promocije pčelarstva.

Jaskanske pčelare i posjetitelje izložbe pozdravio je i Tomislav Gerić tajnik Hrvatskog pčelarskog saveza, zahvalivši im na svemu što čine u promociji pčelarstva u svom gradu ali i Zagrebačkoj županiji. 

Izložbu je otvorio zamjenik jaskanskog gradonačelnika Stipe Bučar koji je i ovom prilikom naglasio kako je Grad ponosan na svoje pčelare njihova priznanja i nagrade koje primaju za kvalitetu meda. Stoga Grad pomaže pčelarima novčanim poticajima po košnici i pčelinjoj zajednici. Ovu prodajnu izložbu meda u našem gradu možete posjetiti svakog dana od 10 do 18 sati sve do nedjelje 8. prosinca.

TAGOVI | Pčelarsko društvo Lipa

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!