Ove subote "Plac Mljac"

01.09.2020. Simboličnom proslavom prvog rođendana bit će obilježen Sajam domaćih proizvoda "Plac Mljac" koji će se održati 5. rujna, pored crkve sv. Nikole u Jastrebarskom

Uz rođendansku tortu, prigodne vizualne tematike, kojom će biti počašćeni sudionici sajma, svoj će veseo i razigran program ove subote od 10 sati izvesti dječja skupina KUD-a Desinec. Sajam „Plac Mljac“ koji se uspješno održava već godinu dana i ovom će prilikom našim sugrađanima ponuditi mnoštvo domaćih sezonskih proizvoda: svježeg voća i povrća, pekmeza, sirupa, sokova, likera, zimnice, meda, sira i mliječnih proizvoda, do gljiva, tradicionalnih kolača, domaćeg kruha i niza ostalih svježih, zdravih i kvalitetnih namirnica domaće proizvodnje.
Dvadesetak OPG-ovaca svoje će proizvode ponuditi u subotu od 8 sati, a organizatori; Centar za kulturu Jastrebarsko i organizacija Hram, vjeruju da će bogat jesenski izbor raznolikih sezonskih namirnica ispuniti očekivanja i potrebe posjetitelja, kao i prigodan etno program koji pripremaju najmlađi članovi KUD-a Desinec.

Lj.H.M.

TAGOVI | CZK Jastrebarsko | HRAM

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!