PLAC MLJAC SE VRAĆA!

29.05.2020. Nakon puna tri mjeseca Jaskanci će ponovno, na jednom mjestu, imati priliku nabaviti mnoštvo domaćih proizvoda koje će obiteljska poljoprivredna gospodarstva ponuditi na sajmu Plac Mljac, a koji će se pored crkve sv. Nikole održati u subotu, 6. lipnja

Uz svježe i kvalitetno sezonsko voće i povrće, sir i ostale mliječne proizvode, ulja, med, ljekovite pripravke, čajeve, domaći češnjak, prirodne napitke, pekmeze i ostale namaze i umake, Plac Mljac će ovoga puta ponuditi i veliki izbor gljiva te bogatu paletu drugih zdravih prehrambenih namirnica koje nastaju na malim, lokalnim gospodarstvima koja pokazuju sve više inventivnosti i angažmana.
Kako ove godine nije bilo moguće u svibnju organizirati sajam cvijeća „Cvjetna Jaska“, a lipanjski termin uzgajivačima cvijeća više ne odgovara jer je sezonsko cvijeće već rasprodano, Plac Mljac je pružio priliku uzgajivačima cvjetnih trajnica i sukulenata da na ovaj način plasiraju svoje proizvode, tako da će u subotu, od 8 do 14 sati, na platou pored crkve, osim prehrambenih proizvoda biti i sadnica cvijeća, pa će ponuda doista biti raznolika, šarena i sveobuhvatna.
Plac Mljac je na inicijativu Centra za kulturu Jastrebarsko i organizacije Hram pokrenut u rujnu prošle godine i zasad se održavao jednom mjesečno, no veliko zanimanje Jaskanaca potvrđuje kako bi njegovo održavanje trebalo biti i puno učestalije. Na taj bi se način OPG-ovima omogućio redovit plasman robe, a kupcima pravovremena opskrba.

N.R.

TAGOVI | CZK Jastrebarsko | HRAM

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!