Ples na svili-novi hit u Jaski

19.06.2019. Centar za kulturu Jastrebarsko ugostio je Shanti studio koji je priredio pravi mali plesni spektakl u režiji voditeljice Jelene Jelenić

Vješte plesačice na svili pokazale su dio repertoara i svojim nastupom zadivile publiku koja je do posljednjeg mjesta ispunila veliku dvoranu Centra za kulturu.

Škola joge i plesa na svili počela je u listopadu prošle godine, a namijenjena je djeci od 4.godine pa nadalje. Grupe su podijeljene od 4 do 6 godina, pa od 1. do 4. razreda, te od 5. do 8.razreda osnovne škole. Školu joge i plesa na svili polaze i srednjoškolci, a odrasli imaju dva programa, jedno je ples na svili, a drugo je joga na svili.
U završnoj produkciji pokazali su što su sve naučili u proteklih nešto više od pola godine pod vodstvom kineziologinje Jelene Jelenić.

Jelena je inače i učiteljica joge i joge na svili, a već odmalena bavila se sportom i plesom, smišljala vlastite koreografije što joj je bila i ostala najveća strast. 

Što rade i kako rade u školi joge na svili možete pogledati i na ovogodišnjoj manifestaciji Ljeto u Jaski u nedjelju 30. lipnja.

Ivica Krčelić

TAGOVI | CZK Jastrebarsko | Shanti studio

Marketing

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!