Plesom za djecu Profectusa

02.05.2016. Humanitarna akcija za projekt "Korak naprijed" udruge Profectus pod nazivom "Ples za dječji smijeh" održana je u subotu 30. travnja, u sklopu Svjetskog dana plesa, na Strossmayerovom trgu u centru Jastrebarskog

Udruga K.A.O.S. i Grad Jastrebarsko organizirali su ovaj događaj s ciljem financijske pomoći za projekt "Korak naprijed", Inkluzivnog centra za djecu Profectus. Za ovu svrhu prikupljeno je više od 4 tisuće kuna.

"Zahvaljujemo svim sponzorima koji su svoja sredstva poklonili za tombolu, svim umjetnicima čije su slike prodane, svim gostima koji su nastupali, svim ugostiteljima, fotografima, roditeljima, djeci, svima koji su pomogli na bilo koji način i pomogli ostvarivanju ove ideje! Hvala i svima koji su došli i ostavili nešto u dobrotvornoj kutiji, jer bez vas sve ovo ne bi bilo moguće! Ovaj bi projekt mogao postati nova jaskanska tradicija, stoga se nadamo da se vidimo i sljedeće godine na istom mjestu u isto vrijeme s još više gostiju, još više aktivnosti i još više sakupljenih sredstava za novi humanitarni cilj’’, poručili su organizatori - članovi Plesne skupine Instinct, Udruge K.A.O.S. i Savjeta mladih Grada Jastrebarskog, koji su beskrajno ponosni na sebe i na svoje sugrađane. 

Na ovaj je način ponovno dokazano da je Jaska velikog srca i da je sve moguće kada se skupi dovoljno perspektivnih, talentiranih i vrijednih ljudi. Na ovom su projektu radili mnogi članovi Udruge K.A.O.S. te Savjeta mladih grada Jastrebarskog, i na taj način pokazali da Jaska ima svijetlu budućnost.

Tako je cijelo poslijepodne bilo ispunjeno zabavnim zvukovima Music Attacka, prekrasnim slikama likovne grupe Veduta, starim igrama za mlade u kojima su pobijedile "Tigrice", finim palačinkama u kojima su mogli uživati svi prisutni, a najvažnije  divnim i raznovrsnim koreografijama koje su izveli plesači. 

U programu su sudjelovali svi uzrasti Plesne skupine Instinct, Svetojanske i Klinčaselske mažoretkinje, Baletni studio Jastrebarsko te Plesni klub Point iz Samobora.
I. Batušić

TAGOVI | Grad Jastrebarsko | KAOS

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!