Počela školska godine-vozači oprez!

09.09.2019. Nova školska godina u Jastrebarskom je krenula akcijom "Sigurno u školu s HAK-om" koju provode Autoklub Jastrebarsko i HAK u suradnji s Gradom Jastrebarsko, Osnovnom školom i Policijskom postajom Jastrebarsko

Zbog važnosti sigurnosti naših prvašića u prometu, zamjenik gradonačelnika Stipe Bučar, jutros je zajedno s predstavnicima HAK-a, Policijske postaje i ravnateljicom Osnovne škole Ljubo Babić dijelio letke o ponašanju u prometu.
Proteklog je tjedna osvježena i horizontalna signalizacija prometnica po gradu i prigradskim naseljima, a s ciljem kako bi prelasci preko ceste bili što uočljiviji za vozače i nove male pješake.

Policijski službenici PP Jastrebarsko najavljuju da će pojačano vršiti kontrolu prometa u zonama škola i sankcionirati prometne prekršaje.
-Našim prvašićima želim veseo i siguran početak nove školske godine. Kako bi što bezbrižnije nosili svoje torbe iz škole i u školu mi smo tu da sve podsjetimo kako nova mala generacija stiže u razrede, ali i na ceste. Svim školarcima želim uspješnu novu školsku te puno lijepih trenutaka u školskim klupama i izvan njih, poručio je gradonačelnik Zvonimir Novosel.

I.B.

TAGOVI | Grad Jastrebarsko | HAK | PP Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!