Počeo Advent u Jaski!

04.12.2017. U organizaciji Turističke zajednice jučer je na Strossmayerovom trgu otvorena manifestacija Advent u Jaski, a u sklopu nje i klizalište koje je privuklo velik broj djece i mladih

Program otvorenja na ledu vodio je poznati glumac i voditelj Rene Bitorajac.
Već tradicionalno, najmlađe je najprije razveselio Djed Mraz koji je na jaskanski trg stigao uz pratnju Svetojanskih i Krašičkih mažoretkinja, uz stihove pjesme ’Sretan Božić svakome’ dječjeg zbora Hitići.
Program otvorenja na ledu vodio je poznati glumac i voditelj Rene Bitorajac.

U zabavnom programu nastupili su mješoviti pjevački zbor AD HOC s izvedbom pjesme ’Ring Christmas Bells’, Manuela Budišćak i Marijan Bingula na gitari uz mix pjesama ’Bijeli Božić’ i ’Last Christmas’ te glumci Kazališta Škrabe sa svojim igrokazom Tri darodavca.

Dodijeljene su i nagrade najkreativnijim autorima likovnih i literarnih radova pristiglih na natječaj "Božićna želja". Sezonske karte za klizalište osvojili su Melisa Radić, Tara Pintar, Fran Hrvoj, Petra Čolig, Lorena Mintas i Nika Cipovec. Zbog velikog broja prijavljenih radova na natječaj, Turistička zajednica odlučila je nagraditi sve prijavljene jednim besplatnim klizanjem koje će se održati u subotu, 09.12. Karte je najboljima uručila Ivana Herceg, direktorica turističkog ureda koja je ispred organizatora predstavila ovogodišnji program Adventa. 

Svoje umijeće na ledu pokazali su mali hokejaši kluba Mladost koji su odigrali uzbudljivu utakmicu na ledu. Također, svima prisutnima predstavili su se i ovogodišnji treneri škole klizanja – Mia, Bruno, Ana, Doris, Marko, Gabrijela, Filip, Valentina i Ana.
Pokrovitelj manifestacije je Grad Jastrebarsko, a manifestaciju je svečano otvorio gradonačelnik Zvonimir Novosel koji je pozvao sve Jaskance da uživaju u svemu pripremljenom ove godine.

Posjetitelji su mogli razgledati i nove maštovite božićne dekoracije te prekrasnu božićnu rasvjetu radi koje je jaskanski trg zasjao.
Svi prisutni mogli su se dodatno zagrijati ugostiteljskom ponudom u prigodnoj kućici koja će biti na Strossu cijelo vrijeme održavanja manifestacije od 16.00h do 22.00h.
Također, pomoćnici Djeda Mraza, sobovi, dijelili su prigodni adventski letak sa popisom svih događanja koja će se održavati u Jaski tokom Adventa. Ovaj korisni letak možete nabaviti u uredu Turističke zajednice (Vladka Mačeka 1).

Na otvorenju Adventa klizanje je za sve bilo BESPLATNO, a sezonske karte su u prodaji  na klizalištu.

Sve informacije vezane za manifestaciju i klizalište možete naći na linku https://www.facebook.com/klizaliste.jaska/.
Podsjećamo, manifestacija će se održati u periodu od 02.12.2017. do 14.01.2018., pa pozivamo sve da u tom razdoblju posjete božićnu čaroliju u Jaski!
Martina Lukić

TAGOVI | Turistička zajednica Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!