Početak radova na izgradnji odvodnje u Gornjem Izimju

05.02.2019. U četvrtak 7. veljače kreću radovi na izgradnji kanalizacije u Gornjem Izimju zbog čega će do kraja svibnja biti uspostavljena privremena regulacija prometa

Obavještavamo cijenjene sugrađane da će u četvrtak 7. veljače 2019. krenuti radovi na izgradnji sanitarne odvodnje naselja Gornjeg Izimja u okviru projekta Naša voda, naša budućnost. Predviđeno je da radovi traju do 30. svibnja 2019., a za to će vrijeme biti uspostavljena privremena regulacija prometa.
Spomenuti radovi obuhvaćaju polaganje kanalizacijskih cijevi te njihovo spajanje s kanalizacijskim sustavom Volavje – Novaki Petrovinski – Domagović. Izvodit će se u dužini od oko 1,8 kilometara u naselju Gornjem Izimju u trupu nerazvrstane ceste te na državnoj cesti.
Pojedine dionice nerazvrstane ceste zatvarat će se sukladno fazama izvođenja radova te će tako na određenom dijelu prometnice, na kojoj se u tom trenutku izvode radovi, promet biti obustavljen radnim danom i subotom od 7 do 17 sati, uz omogućen prolaz vozilima stanara i interventnim vozilima. Promet na jednoj od dionica nerazvrstane ceste te na državnoj cesti organizirat će se naizmjeničnim propuštanjem vozila slobodnim dijelom prometnice uz regulaciju prometa gradilišnim semaforom. Svim građanima u zoni radova zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju.
Projekt Naša voda, naša budućnost započeo je u listopadu 2017. godine i obuhvaća dogradnju sustava vodoopskrbe, dogradnju i rekonstrukciju sustava odvodnje otpadnih voda i izgradnju uređaja za pročišćavanje otpadnih voda na području aglomeracije Jastrebarsko. Ukupna je vrijednost projekta gotovo 170 milijuna kuna, a čak 72 posto neto iznosa sufinancira se sredstvima Europske unije kroz Operativni program „Konkurentnost i kohezija“ za razdoblje 2014. – 2020. Ostatak iznosa financiraju Grad Jastrebarsko i Vode Jastrebarsko d.o.o.
Dodatne informacije o projektu možete pronaći na internetskoj stranici nasavoda.hr.

Maja Gradišar Perotić

TAGOVI | Vode Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!