Početak radova na županijskoj cesti u Volavju

03.02.2020. Obavještavamo cijenjene sugrađane da će u ponedjeljak, 3. veljače u okviru projekta Naša voda, naša budućnost krenuti radovi na polaganju cijevi na županijskoj cesti ŽC3102 u Volavju

Prva faza obuhvatit će dionicu od kućnog broja 8 do 32a, a završetak svih radova na cijeloj dionici očekuje se u srpnju 2020.
Tijekom radova promet će se odvijati kroz slobodan prometni trak, naizmjenično uz regulaciju gradilišnim semaforom. Svim građanima u zoni radova zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju.
Projekt Naša voda, naša budućnost započeo je u listopadu 2017. godine i obuhvaća dogradnju sustava vodoopskrbe, dogradnju i rekonstrukciju sustava odvodnje otpadnih voda i izgradnju uređaja za pročišćavanje otpadnih voda na području aglomeracije Jastrebarsko. Ukupna je vrijednost projekta gotovo 170 milijuna kuna, a čak 72 posto neto iznosa sufinancira se sredstvima Europske unije kroz Operativni program „Konkurentnost i kohezija“ za razdoblje 2014. – 2020. Ostatak iznosa financiraju Grad Jastrebarsko i Vode Jastrebarsko d.o.o.
Dodatne informacije o projektu možete pronaći na internetskoj stranici nasavoda.hr.

Maja Gradišar Perotić

TAGOVI | Vode Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!