Počinju radovi na izgradnji kanalizacije u Domagoviću

17.05.2019. Obavještavamo cijenjene sugrađane da će u ponedjeljak 20. svibnja krenuti radovi na izgradnji sanitarne kanalizacije u Domagoviću, zbog čega će biti uspostavljena i privremena regulacija prometa

Predviđeno je da radovi traju do 24. srpnja 2020., a za to će vrijeme biti uspostavljena privremena regulacija prometa. Spomenuti radovi obuhvaćaju polaganje kanalizacijskih cijevi u naselju Domagović i na području spoja naselja Domagović i Novaki Petrovinski, na nerazvrstanim cestama i županijskoj cesti ŽC3103.
Pojedine dionice nerazvrstanih cesta zatvarat će se sukladno fazama izvođenja radova te će tako na određenom dijelu prometnice, na kojoj se u tom trenutku izvode radovi, promet biti obustavljen za sva vozila osim interventnih i vozila stanara. Promet na županijskoj cesti organizirat će se naizmjeničnim propuštanjem vozila slobodnim dijelom prometnice uz regulaciju prometa gradilišnim semaforom.
Svim građanima u zoni radova zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju.
Projekt Naša voda, naša budućnost započeo je u listopadu 2017. godine i obuhvaća dogradnju sustava vodoopskrbe, dogradnju i rekonstrukciju sustava odvodnje otpadnih voda i izgradnju uređaja za pročišćavanje otpadnih voda na području aglomeracije Jastrebarsko. Ukupna je vrijednost projekta gotovo 170 milijuna kuna, a čak 72 posto neto iznosa sufinancira se sredstvima Europske unije kroz Operativni program „Konkurentnost i kohezija“ za razdoblje 2014. – 2020. Ostatak iznosa financiraju Grad Jastrebarsko i Vode Jastrebarsko d.o.o.
Dodatne informacije o projektu možete pronaći na internetskoj stranici nasavoda.hr.

Maja Gradišar Perotić

TAGOVI | Vode Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!