Počinju radovi na izgradnji kanalizacije u Gornjoj Reki

16.08.2018. Na gradilištu Gornja Reka–faza IV u ponedjeljak 20. kolovoza u okviru projekta Naša voda, naša budućnost započinju radovi na izgradnji kanalizacijske mreže koji uključuju ugradnju cijevi i kanalizacijskih okana

U skladu s tim do završetka radova, predviđenog krajem studenog 2019., primjenjivat će se privremena regulacija prometa uz županijsku, lokalnu i nerazvrstanu cestu.
Tijekom izvođenja radova na pojedinim se dionicama županijske ceste promet regulira naizmjeničnim propuštanjem vozila slobodnim dijelom prometnice uz regulaciju gradilišnim semaforima.
Na nerazvrstanoj i lokalnoj cesti radovi se također izvode po pojedinim dionicama, koje se zatvaraju sukladno fazama izvođenja radova. Tako se na određenom dijelu prometnice, na kojoj se u tom trenutku izvode radovi, obustavlja promet radnim danom i subotom od 7 do 17 sati, uz omogućen prolaz interventnim vozilima.
Projekt Naša voda, naša budućnost započeo je u listopadu 2017. godine i obuhvaća dogradnju sustava vodoopskrbe, dogradnju i rekonstrukciju sustava odvodnje otpadnih voda i izgradnju uređaja za pročišćavanje otpadnih voda na području aglomeracije Jastrebarsko. Ukupna je vrijednost projekta gotovo 170 milijuna kuna, a čak 72 posto neto iznosa sufinancira se sredstvima Europske unije kroz Operativni program „Konkurentnost i kohezija“ za razdoblje 2014. – 2020. Ostatak iznosa financiraju Grad Jastrebarsko i Vode Jastrebarsko d.o.o.
Za sve dodatne informacije posjetite stranicu nasavoda.hr.

M.G.P.

TAGOVI | Vode Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!