Počinju radovi na izgradnji kanalizacije u Novakima

30.07.2019. U četvrtak 1. kolovoza počinju radovi na izgradnji sanitarne kanalizacije u Novakima Petrovinskim

Predviđeno je da radovi traju do 12. lipnja 2020., a za to će vrijeme biti uspostavljena privremena regulacija prometa.
Spomenuti radovi obuhvaćaju polaganje kanalizacijskih cijevi u naselju Novakima Petrovinskim na oko 750 metara dužine uzdužnog rova uz državnu cestu D1, u dužini od 1.350 metara uz županijske ceste ŽC 3102 i ŽC 3103 te u dužini od oko 600 metara na nerazvrstanim cestama.
Promet na državnoj i županijskim cestama organizirat će se naizmjeničnim propuštanjem vozila slobodnim dijelom prometnice uz regulaciju prometa gradilišnim semaforom. Pojedine dionice nerazvrstanih cesta zatvarat će se sukladno fazama izvođenja radova te će tako na određenom dijelu prometnice, na kojoj se u tom trenutku izvode radovi, promet biti obustavljen za sva vozila osim interventnih i vozila stanara.
Svim građanima u zoni radova zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju.
Projekt Naša voda, naša budućnost započeo je u listopadu 2017. godine i obuhvaća dogradnju sustava vodoopskrbe, dogradnju i rekonstrukciju sustava odvodnje otpadnih voda i izgradnju uređaja za pročišćavanje otpadnih voda na području aglomeracije Jastrebarsko. Ukupna je vrijednost projekta gotovo 170 milijuna kuna, a čak 72 posto neto iznosa sufinancira se sredstvima Europske unije kroz Operativni program „Konkurentnost i kohezija“ za razdoblje 2014. – 2020. Ostatak iznosa financiraju Grad Jastrebarsko i Vode Jastrebarsko d.o.o.
Dodatne informacije o projektu možete pronaći na internetskoj stranici nasavoda.hr.


Maja Gradišar Perotić

TAGOVI | Vode Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!