Podjela paketa povodom Uskrsa

20.04.2019. Gradsko društvo Crvenog križa organiziralo je raspodjelu paketa za socijalno ugrožene stanovnike prema popisu Centra za socijalnu skrb na području grada Jastrebarskog te općina Klinča Sela, Krašić, Pisarovina i Žumberak

Ukupno je podijeljeno 408 paketa koji su sadržavali suhe namirnice i higijenu, a obišli su 186 obitelji. 

Veliko hvala i Srednjoj školi Jastrebarsko koja je organizirala Humanitarni malonogometni turnir i tako nastavila tradiciju, a prihod od 1.450,00 kn je uplaćen GDCK Jastrebarsko za kupnju uskršnjih paketa. Treba pohvaliti i bivše učenike Karla Mrakužića i Mateja Jambrovića koji već drugu godinu prate i sude cijeli turnir. Sve to ne bi bilo moguće bez organizatora, prof. Saše Rodića. 

Veliko hvala Policijskoj postaji Jastrebarsko, Vodama Jastrebarsko, općini Žumberak i općini Pisarovina jer su omogućili i olakšali dostavu paketa korisnicima.
Veliko hvala i gospodinu Ivici Lafteru na osiguranim paketima za naše najmlađe.

-Iza nas je tjedan obilaska terena i raspodjele paketa, a to sve ne bi bilo moguće bez vrijednih i dobrih volontera. Pa dragi volonteri veliko vam hvala i zaslužili ste svaku pohvalu i riječ zahvale i ponosni smo što ste volonteri Gradskog društva Crvenog križa Jastrebarsko. Ovim putem Gradsko društvo Crvenog križa Jastrebarsko želi svim građanima našega kraja sretan i blagoslovljen Uskrs, poručila je Dunja Vlašić, ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Jastrebarsko.

D.V.

TAGOVI | GDCK Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!