Pokloni za Mačešiće

21.12.2016. Društvo naša djeca Jastrebarsko u suradnji s tvrtkom NIVEA - Biersdorf, a pod pokroviteljstvom Grada Jastrebarskog i Saveza Društava naša djeca Hrvatske i ove je godine odlučilo obradovati obitelj Mačešić

Društvo Naša djeca Jastrebarsko i Grad Jastrebarsko, i ove godine zajedničkim snagama nastavljaju provoditi uspješne akcije, te su tako u ovo božićno vrijeme darivanja posjetili obitelj Mačešić kako bi mališanima uručili prigodne poklone koje je donirala tvrtka NIVEA-Biersdorf, kao partner u projektu "Neka odrastanje bude dječja igra"  kojim se nastoje obradovati djeca. Društvo Naša djeca Jastrebarsko izborilo se među 85 društava u Hrvatskoj da od ukupno 40 nagrađenih mališana čak petero budu naši Jaskanci, točnije mališani obitelji Mačešić, Ana, Dominik, Josip, Leonardo i Martina.

Posjetu Mačešićima, u ime Grada Jastrebarskog pridružila se i pročelnica Irena Strmečki Šlat, a u ime obitelji, djelatnicima NIVEA-e zahvalila se predsjednica DND-a Jastrebarsko, Nikolina Ribarić.
I.B.

TAGOVI | Društvo Naša djeca Jastrebarsko | Grad Jastrebarsko | Nivea-Biersdorf

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!