Poruka Zvonimira Novosela

03.01.2020. Nikad do sad u povodu predsjedničkih ili parlamentarnih izbora nisam Vam se obraćao. Ovog puta mislim da sam to dužan učiniti, ne samo kao gradonačelnik, već kao Jskanac

Podsjetit ću vas da je jaska rijetko kad profitirala od pomoći državne vlasti. U vrijeme vlade Zorana Milanovića u Jaski je državnim novcem izgrađen nadvožnjak preko pruge, Grad je postao vlasnik doma Hrvatske vojske za potrebe Glazbene škole, novcem državnog proračuna rekonstruirano je desetak kilometara županijskih cesta u našim naseljima, sufinancirana je gradnja novog dječjeg vrtića u Desincu. Sve to u 4 godine mandata vlade Zorana Milanovića.
Aktualnu predsjednicu, kao gradonačelnik zamolio sam samo dvije stvari:
1. Da nastavi tradiciju Diplomatske berbe
2. Da pomogne gradu u postupku preuzimanje prostora bivše vojarne.
Diplomatske berbe, najpoznatijeg nacionalnog jaskanskog projekta promocije naših vinara nema već pet godina.
Sudbina vojarne nije nikad bila neizvjesnija nego danas.
Jaskanske i jaskanci,
na ovim predsjedničkim izborima ne glasajte prema boji dresa ili prema političkim preferencijama. Glasajte za čovjeka koji je bezrezervno i stvarno podržao Jasku!
Vjerujem da je vrijeme da podržite čovjeka koj je podržao naš grad kad je bio u poziciji to učiniti. Molim Vas da svoj glas date Zoranu Milanoviću - jer zbog svega što je učinio za naš grad - mislim da to i zaslužuje!
Predsjednik GO SDP-a Jastrebarsko Zvonimir Novosel

TAGOVI | Zvonimir Novosel

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!