Poznata psihologinja dolazi u Jastrebarsko

10.06.2016. U Jastrebarskom će prvi put u utorak, 14. lipnja od 19 sati gostovati poznata psihologinja Ljubica Uvodić Vranić, autorica psiholoških priručnika i voditeljica udruga i savjetovališta posvećenih održavanju i promicanju psihičkog zdravlja

Tema njenog dvosatnog predavanja biti će "Četiri pretpostavke psihičkog zdravlja", kroz koje će na svoj specifičan način izlaganja, prožet vedrinom, humorom i optimizmom, govoriti o: njegovanju samopouzdanja, emocionalnom punjenju, čuvanju granica u međuljudskim odnosima i aktivnom psihičkom i fizičkom življenju.
"Vrlo rado ću odgovoriti na svako pitanje iz pubike" - naglašava ova popularna zagrebačka Splićanka, koja i u Jastrebarskom ima svoje vjerne štovatelje i prijatelje.
Ulaznice za predavanje Ljubice Uvodić Vranić po cijeni od 30,00 kn mogu se nabaviti prije predavanja, na ulazu u dvoranu Glazbene škole Jastrebarsko.
Više o predavačici:
Ljubica Uvodić Vranić autorica je popularnog serijala psiholoških priručnika pod naslovom Avantura osobne promjene, u kojem savjetuje kako potaknuti osobni razvoj te unaprijediti ljubavne i obiteljske odnose.
Od 1997. kada je osnovala udrugu Petkom u 5, bavi se individualnim terapijama i pomaže ljudima da prevladaju različite životne probleme. Potaknuta velikim interesom svojih pacijenata i šire javnosti, svoja iskustva i znanje prenjela je u osam knjiga iz
Dosad je osvojila dvije ugledne društvene nagrade - Nagradu Grada Zagreba – Šampion zdravlja za volonterski rad na očuvanju psihičkog zdravlja u udruzi Petkom u pet i nagradu za primijenjenu psihologiju Marulić: Fiat Psychologia, koju dodjeljuje Hrvatsko psihološko društvo.
LJ.H.M.

TAGOVI | HRAM

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!