Predizborni skup HDZ-a u Jastrebarskom

24.11.2011. Na Strossmayerovom trgu u Jastrebarskom večeras je održan predizborni skup HDZ-a na kojem je govorila predsjednica stranke Jadranka Koso

Na glavnom jaskanskom trgu u centru grada večeras su se okupili  pristaše HDZ-a na preizbornnom skupu ove stranke na kojem je Jaskance pozdravila predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor. Prvi je za govornicu izašao Miljenko Pavlaković koji je i ovoga puta podsjetio da su temelji HDZ-a nastali na Plešivici pod vodstvom Franje Tuđmana. Pavlaković je siguran u pobjedu HDZ-a na predstojećim izborima pod vodstvom Jadranke Kosor. Prva na listi u VII izbornoj jedinici, Martina Dalić pozvala je Jaskance da izađu na izbore i podrže HDZ koji se pokazao da je najbolji u najteža vremena.

Potom se okupljenima obratila i Jadranka Kosor koja nije propustila ni ovu priliku da prozove svoje konkurente iz Kukuriku koalcije. Kosor je sigurna da će birači prepoznati HDZ kao stranku koja radi za dobrobit Hrvatske. I ovoga puta naglasila je kako Hrvatska neće povući tužbu protiv Srbije, jer ključ rješenja naših nestalih, koje još uvijek tražimo, je u Beogradu.  

TAGOVI | HDZ | Jadranka Kosor

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!