Predstavljanje programa "Aktivni u zajednici"

16.02.2018. U organizaciji Grada Jastrebarskog i Zaklade "Zamah" danas je održano predstavljanje programa "Aktivni u zajednici" na koje se odazvalo petnaestak predstavnika udruga, civilnih organizacija i ustanova s područja grada Jastrebarskog

U okviru programske suradnje s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva, Zaklada Zamah je u 2018. započela s provođenjem programa "Aktivni u zajednici". Program će se provoditi od 1. siječnja do 31. prosinca 2018. u 15 odabranih lokalnih zajednica s područja 5 županija, uključujući  Zagrebačku županiju.

Namjera je intenzivno surađivati s udrugama i ustanovama kao partnerima s ciljem osnaživanja društvenog kapitala zajednice, uspješnijeg provođenja projekata u zajednici, organiziranja kampanja i akcija te pružanja mogućnosti udrugama i ustanovama da usvoje nova znanja i vještine potrebna za uspješniji rad u zajednici. Mogući korisnici navedenog programa su udruge, osnovne i srednje škole, srednje strukovne škole, vrtići, pučka otvorena učilišta, muzeji i knjižnice. 

Svi koji se žele uključiti u program mogli su o njemu više saznati na predstavljanju u Centru za kulturu Jastrebarsko, ali i svi ostali zainteresirani mogu se uključiti ispunjavanjem prijavnice koja se može naći na www.zamah.hr.

K.Š.

TAGOVI | Grad Jastrebarsko | ZAMAH

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!