Prijavite se na "Kotlovina Show"

04.09.2018. Turistička zajednica u suradnji s Gradom Jastrebarsko, u subotu, 29. rujna organizira već tradicionalno gastro natjecanje u pripremi kotlovine ’Kotlovine Show’ s početkom u 15 sati u prostorima perivoja dvorca Erdödy

Na ovo natjecanje, prijavljuju se ekipe po 5 članova. Natjecatelji imaju obvezu spraviti kotlovinu od 5 kg svježeg mesa koja je osigurana od našeg sponzora Lidla u zadanom vremenskom roku. Nakon pripremljenih miomirisnih obroka stručni žiri ocjenjuje svaku ekipu po zadanim kriterijima: izbor načina pripreme, aroma kotlovine, aroma umaka, vizualni izgled kotla (šešira, tanjura) te ukupna razina nastupa ekipe (styling, fair play, zabava). Najbolji „majstori kotlovine“ bivaju nagrađeni vrijednim nagradama.
Osim spravljanja kotlovine bit će organizirani ugostiteljski sadržaji, dodatni sadržaji za najmlađe te pripremamo iznenađenje za naše posjetitelje i natjecatelje.
Do sada je natjecanje bilo organizirano pod drvenim kućicama na Sajmištu u Jastrebarskom i na gradskom trgu, ali budući da svaku godinu ima sve više prijavljenih ekipa i posjetitelja, lokacija natjecanja je premještena u perivoj dvorca Erdody.
Prijava je u potpunosti besplatna, ali ograničenog broja. Prijave se zaprimaju u Turističkoj zajednici grada Jastrebarskog, Vladka Mačeka 1; faksom na broj 01 6272-940 ili na e-mail: info@tzgj.hr. Prijave možete dostaviti najkasnije do nedjelje, 23.rujna.

Petra Masnec
TZG Jastrebarsko

TAGOVI | Poslovni uzlet | TZG Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!