Prijem za sjajne jaskanske balerine

14.06.2017. Nakon velikog uspjeha na svjetskom natjecanju plesača održanom u Poreču jaskanske balerine i njihovu voditeljicu Svetlanu Lukić primili su zamjenici jaskanskog gradonačelnika

Baletni studio Jastrebarsko učestalo niže nove uspjehe - njihove točke i ove su godine nagrađene na natjecanju ESDU Croatia Open 2017 u Zagrebu, što je jaskanskim balerinama omogućilo i sudjelovanje na ESDU World Dance Masters, pretižnom međunarodnom natjecanju koje se održava već deset godina u Poreču. Studio uspješno sudjeluje na tom natjecanju još od 2009. godine, a ovaj su put balerine osvojile prvo i četvrto mjesto.

Naime, najstarije polaznice Baletnog studija natjecale su se u dvije kategorije. U kategoriji balet (seniori) osvojile su prvo mjesto, koreografijom „Seguedilla“ iz baleta Don Quijote, a u kategoriji contemporary lyrical, sa koreografijom „Fado-Kuća bez prozora“, zauzele su četvrto mjesto. 

Kako bi im čestitali u ime gradonačelnika balerine su primili zamjenici gradonačelnika, Stipe Bučar i Domagoj Šlat, koji ni ovaj put nisu krili zadovoljstvo, te su uz čestitke balerinama pohvalili i njihovu upornu voditeljicu, baletnu pedagoginju i koreografkinju, Svetlanu Lukić. Gospođa Lukić se ovom prilikom, zajedno sa balerinama, zahvalila Gradu i gradonačelniku na podršci, te je i naglasila kako je ovo jedna od najuspješnijih i najdinamičnijih sezona za balet u Jaski, na što je izuzetno ponosna.
I.B.

TAGOVI | Baletni studio Jastrebarsko | Grad Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!