Prilika za ljubitelje skijanja u Jaski

23.10.2018. Hrvatska udruga ljubitelja skijanja po prvi puta organizira odlazak na skijanje s polaskom iz Jaske. Prvo skijanje za Jaskance kreće 15. prosinca na austrijska skijališta Katschberg


Hrvatska udruga ljubitelja skijanja ima podružnice po cijeloj Sjevernoj Hrvatskoj od Istre, Kvarnera, Zagreba, Međimurja…..a po prvi puta jednodnevna skijanja će se organizirati s polaskom autobusa iz Jaske i Karlovca. Cijene prijevoza kao i ski karata su izrazito popularne. Do sada su članovi HULJS-a iz Jaske kretali do Zagreba s obzirom da je najbliže polazište Jaskancima bilo u Zagrebu, a sada autobus po prvi puta dolazi u Jasku i Karlovac.

Prvo skijanje za Jaskance kreće 15.12., a ide se na jedno od najljepših Austrijskih skijališta Katschberg.
Članovi udruge su skupina entuzijasta koja se okupila u jednu udrugu u kojoj postoji velika ljubav prema skijanju i snowboardanju i svi smo tu i širimo se dalje, a ovaj puta na Jasku i Karlovac, rekao nam je Goran Šojat koji je do nedavno i sam živio u Jaski i velika mu je bila želja da autobus krene iz Jaske jer zna da u Jaski ima velik broj ljubitelja skijanja i snowbordanja.
Za sve informacije možete se obratiti Goranu Šojatu na broj mobitela 098 232 482, a više informacija potražite na HULJS – https://www.huljs.hr/)
I.K.

TAGOVI | HULJS

Marketing

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!