Privlačno ljeto u parku

18.07.2011. Uz zanimljive sadržaje jaskanski park postaje najprivlačnije mjesto za druženje i zabavu u našem gradu

Da je jaskanski perivoj kod dvorca Erdödy pravi dragulj u centru grada pokazala je i jučerašnja manifestacija pod simboličnim nazivom "Ljeto u parku" koju su zajednički organizirali udruga Tempera-toura i Sportska zajednica.

 Naime, zanimljivi sadržaji privukli su u park veliki broj naših sugrađana koji su imali samo riječi hvale za ovako dobro pripremljen program. Najviše su uživali jaskanski mališani za koje su bile pripremljene penjalice, dječje igraonice, mogli su jahati na konjima ili se voziti čamcem po jezeru. Novo izgrađene šetnice bile su pune šetača, roditelja s malom djecom ali i trkača za koje su organizatori pripremili utrku orijentacijskog trčanja.

 Jaskanski maratonci koje je predvodio legendarni Predrag Bošnjak trasirali su buduću treking stazu jaskanskim naseljima za utrku koja će biti organiziranu u sklopu ovogodišnjih vinskih svečanosti. U večernjim satima u parku ispred dvorca okupilo se najviše mladih koji su pratili nastup domaćih glazbenih sastava i DJ-a, a imali su se prilike i sami okušati u karaokama. Dvojica najodgovornijih i najzaslužnijih za ovu nedjeljnu priredbu u parku, Darko Ivančić i Mladen Budinščak bili su i više nego zadovoljni odazivom građana.

Želja im je organizirati nešto slično barem još jednom u mjesecu kolovozu. Podršku gradonačelnika Zmajlovića imamo jer je on pokrovitelj i ove manifestacije, rekli su nam Darko i Mladen, a vjeruju kako će jaskanski Perivoj veoma brzo postati glavna gradska destinacija za rekreaciju i dobru zabavu mladih i onih malo starijih Jaskanaca, te djece koja su jučerašnje sadržaje najviše koristili.         

TAGOVI | dvorac Erdödy | Park

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!