Proglašeni najbolji jaskanski sportaši

03.03.2017. Vedrana Halinčić, Maja Resman i Gordan Bakšić proglašeni su sinoć na skupštini Sportske zajednice najboljim sportašima Jaske u 2016. godini

Izvještajna Skupština Sportske zajednice Grada Jastrebarskog održana je u četvrtak, 2. ožujka gdje je uz detaljno i opširno izvješće predsjednika Domagoja Šlata o radu Zajednice u 2016. godini, jednoglasno usvojeno i Financijsko izvješće, te izvješće Nadzornog odbora Zajednice za 2016.

Isto tako, usvojeni su i prijedlozi svih Komisija za raspodjelu sredstava za trening i natjecanja. Izabrani su i najuspješniji sportaši u 2016. godini, a u sklopu sjednice, održala se i svečanost izbora i proglašenja najuspješnijih sportaša Grada Jastrebarskog.

Za najuspješnije sportašice izabrane su Vedrana Halinčić (Kickboxing klub Jastreb) i Maja Resman (Atletski klub Jastreb 99), a najuspješniji sportaš u 2016. godini je bio Gordan Bakšić (Kickboxing klub Jastreb).

Za najuspješniju žensku ekipu izabrana je ekipa Stolnoteniskog kluba Jaska u sastavu Mirela Crnilo, Nikolina Žlimen, Josipa Stunja, Martina Jukić. U muškoj ekipi titulu najuspješnijih su odnijeli muška ekipa BK Klub koturaša Jastrebarsko i kadetska ekipa Karate kluba Jastreb u sastavu Luka Vučinić, Karlo Volarić, Matej Braje i Dominik Pozderac.

Na kraju su se dodijelile nagrade za perspektivne mlade nade Grada Jastrebarskog koje su nagrađene posebno glasnim pljeskom. U toj kategoriji, nagrađeni su Andrija Klepić – Stolnoteniski klub Jaska, Luka Vučinić – Karate klub Jastreb, Dario Plantaš – Motocross klub Jaska, Marko Bradvić – Teniski klub Gem, Marko Derdić – Kickboxing klub Jastreb, Ella Bjelanović – Karate klub Jastreb, Nika Markulin – Judo klub Jaska, Victoria Pustaj – Stolnoteniski klub Jaska i Jana Budinšćak – Društvo za sport i rekreaciju Jastreb extreme.

Svi sportaši i klubovi nagrađeni su stipendijama po 1.000,00 kuna, a mlade nade poklon bonovima koje će moći iskoristiti u trgovačkim centrima.
Na sjednici su prisustvovali i brojni gosti, među kojima je bio i gradonačelnik Zvonimir Novosel, zamjenik gradonačelnika Stipe Bučar, predsjednica gradskog Vijeća Željka Kovačić, dopredsjednik Izvršnog odbora Zajednice sportskih udruga i saveza Zagrebačke županije Boris Makarun, te naš zlatni olimpijac i sportaš Josip Glasnović.

-Čestitam Sportskoj zajednici na uspješnom radu u protekloj godini i da s puno sportskog i radnog elana nastave i u 2017. Čast mi je vidjeti ovoliko mladih sportaša, jer su svi oni naše mlade nade. Prije nekoliko godina takva nada bio je i naš zlatni olimpijac Josip Glasnović, koji je mnogima u Jaski postao sportski uzor. Čestitam svima nagrađenima i onima koji za to još uvijek vrijedno treniraju – jer trud će se isplatiti!, istaknuo je gradonačelnik Zvonimir Novosel.
M.G.

TAGOVI | Sportska zajednica Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!