Promocija jaskanskog kraja u hotelu Princess

08.05.2018. Hotel Princess je subotu 5. svibnja ugostio poznatu gastro turističku emisiju drugog programa Hrvatskog radija pod nazivom "Svakom loncu poklopac"

Veseli i popularni voditeljski dvojac, Mirko Fodor i Andro Tomović, proveli su čak tri i pol sata radijskog programa uz brojne zanimljive sugovornike i goste. Osim što je hotel Princess promovirao svoju ponudu kroz smještajne kapacitete, wellness, banketni i kongresni turizam, te ponudu organizacije svadbenih i ostalih obiteljskih svečanosti, omogućio je i brojnim jaskanskim obrtnicima promociju njihovih proizvoda i usluga, a kroz nastup KUD-ova jaskanskoga kraja i promociju tradicijske baštine.

Posebno je zanimljiv bio gastronomski dvoboj u kojem su se natjecali glavni kuhar hotela Princess sa svojim timom protiv najpoznatijih jaskanskih vinara, pripremajući pastrvu na jaskanski način. Žiri je za nijansu prednost dao vinarima, koji nisu krili zadovoljstvo.
"Svakako trebamo zahvaliti hotelu Princess, koji nam je omogućio ovako lijepu i korisnu nacionalnu promociju, a posebno hvala kuharu, koji je složio recept u kojem smo mogli kuhati s vlastitim vinima, što nam je olakšalo posao", rekao je Tomislav Tomac u ime plešivičkih vinara.

U emisiji su se osim plešivičkih vinara i njihovih vinotočja, promovirali i proizvođači sireva, jagoda, pčelinjih proizvoda, rakija, voćnih likera, vinjaka i domaćih specijaliteta poput tradicionalnog copanjka, a slušatelji su čuli i priču nekada na daleko poznatoj okićkoj trešnji. Sve to su glazbenim nastupima začinili KUD Okićka trešnja i pjevačko društvo Antun Radić iz Okića.
"Kada sam dolazio raditi u ovaj hotel, doista nisam ni sam znao koliko toga Jaska i okolica mogu ponuditi. Očito ćemo morati još mnogo toga uvrstiti u našu hotelsku ponudu, jer želimo da naši gosti uživaju u najboljim domaćim proizvodima i ostalim atraktivnim sadržajima. Ova emisija bila je odličan primjer kako se na turističkom tržištu rade zajedničke promocije. Hotel Princess je recepcija cijelog jaskanskog kraja, a rekao bih i šire" - rekao je direktor hotela, Roman Špoljar.

Atmosferu je možda najbolje opisao popularni Mirko Fodor; „ Ovo je bila jedna od najboljih emisija, od kada radim ovaj posao."
LAURA ĐEVENICA

TAGOVI | Hotel Princess

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!