Promocija knjige Ivana Hodaka

13.09.2018. U ponedjeljak 17. rujna na Policijskoj akademiji u Zagrebu održat će se velika vježba interventne policije MUP-a u sklopu koje će biti promocija knjige "TONFA" Jaskanca Ivana Hodaka o službenoj višenamjenskoj palici koju koristi interventna policija

Knjiga može biti zanimljiv izvor informacija za sve čitatelje koji uče rukovanje višenamjenskom palicom kako u policijskim tako i u vojnim i drugim strukturama koje budu primjenjivale ovu palicu, a tako i za one koje zanimaju razne borilačke vještine. Nadalje u knjizi je djelomično prikazan i sam način i vrsta poslova koje obavlja interventna policija.
Na promociji knjigu će predstavljati: ministar gosp. dr. sc. Davor Božinović, glavni ravnatelj gosp. Nikola Milina, zamjenik glavnog ravnatelja gosp. Josip Ćelić,, zapovjednik Interventne policije gosp. Damir Barić, sa Kineziološkog fakulteta - recezent knjige prof. dr. dc. Hrvoje Sertić, te prof. Nino Škrabe!

-Zahvaljujem se svima u MUP-a koji su prihvatili moj prijedlog da se sva prikupljena sredstva doniraju za djecu udruge Down sindrom, rekao nam je Ivan Hodak.
Knjiga "Tonfa" će biti u nakon 17.9. u prodaji i svi zainteresirani mogu se javiti Ivanu Hodaku i tako pomoći djeci s Down sindromom.

I.K.

TAGOVI | Ivan Hodak | MUP Hrvatske

Marketing

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!