PROMOCIJA SLIKOVNICE "JASKA U ABECEDI"

23.03.2019. Slikovnica "Jaska u abecedi" nastala ja kao rođendanski poklon djece polaznika 1. i 2. razreda Područne škole Cvetković našem gradu za njegov dan

Učiteljice Marija Cvetan i Martina Krcivoj sa svojim su učenicima izradile trideset likovnih radova posvećenih značajnim ličnostima, te prirodnim i kulturnim znamenitostima s područja grada Jastrebarskog. 

Kako bi dječje radove organizirali u smislenu cjelinu, u realizaciju ovog projekta uključilo se Društvo naša djeca Jastrebarsko te je izdalo slikovnicu koju je grafički osmislila Sonja Stanković, a sve pod pokroviteljstvom Grada Jastrebarskog.

Promociju slikovnice kojoj je nazočio veliki broj djece i roditelja uveličao je nastup dječjeg zbora "Hitići" pod vodstvom Manuele Budišćak, a podršku ovom projektu na promociji su dali zamjenik gradonačelnika Domagoj Šlat, te ravnateljica OŠ "Ljubo Babić", Sanja Sertić.

Autori slikovnice, ali i svi prisutni, na poklon su dobili slikovnicu koja će zasigurno postati neizostavan priručnik kako za učenje abecede, tako i za učenje o gradu Jastrebarskom i o njegovim znamenitostima.

N.R.

TAGOVI | Društvo naša djeca Jastrebarsko | Grad Jastrebarsko | OŠ Ljubo Babić Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!