Prvo mjesto za jaskanske obrtnike

25.04.2016. Udruženje obrtnika Jastrebarsko osvojilo 1. mjesto u spremanju kulinarskih delicija na Zagrebačkom obrtničkom sajmu


U samoj završnici Zagrebačkog obrtničkog sajma, nedjelju 24. travnja, održano je natjecanje udruženja obrtnika Grada Zagreba i Zagrebačke županije u spremanju obrtničkih kulinarskih delicija. Predstavnici udruženja obrtnika Jastrebarsko - članovi Skupštine, Upravnog i Nadzornog odbora na čelu sa predsjednikom Udruženja, Stipom Bučarom, sudjelovali su u spremanju kotlovine koja je zasluženo osvojila prvo mjesto, a pokazali su i umijeće razvlačenja tijesta za jaskanske štrukle. Drugo mjesto osvojilo je udruženje prijevoznika Grada Zagreba, a treće udruženje obrtnika sv. Ivan Zelina.

Da podsjetimo, Zagrebački obrtnički sajam po prvi je put organiziran sa ciljem prezentacije obrtničkih zanimanja mlađim naraštajima, sedmim i osmim razredima, kako bi isti mogli lakše odabrati svoja buduća zanimanja i kako bi im omogućili da sami vide i probaju na koji način te kako se radi u pojedinim obrtničkim strukama. 

Želja organizatora je da ovaj sajam postane tradicionalno okupljalište učenika koji će tako lakše moći odabrati struku kojom će se baviti. Tako je u ugodnom druženju i veseloj atmosferi završen prvi sajam takve vrste, a dogodine bi se trebalo uključiti još više obrta, kao i prezentirati još više raznoraznih obrtničkih zanimanja.

Udruženje obrtnika Jastrebarsko zahvaljuje svim svojim obrtnicima na sudjelovanju i prezentaciji obrtničkih zanimanja: Dekorater i aranžer - Vjenčanja "SUNCE"  Nade Golojuh, BAČVARIJA GOLUB  Miroslava Goluba, Frizerski salon "PETRA"  Sanje Ravenščak, Frizerski salon "DANU" Kristine Bradvić, kao i svim drugima koji su sudjelovali u završnici natjecanja u spremanju gastro ponude, a posebno bendu koji ih neizostavno prati na svakom događanju.
I. Batušić

TAGOVI | Udruženje obrtnika Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!