Radionica "Pravilna prehrana djece"-ulaz besplatan!

10.04.2016. Kreativni studio Zvrk, u suradnji s Gym & Fun by Sport Educa poziva Vas na radionicu za roditelje i djecu pod nazivom "Pravilna prehrana djece"

Radionica će se održati u Glazbenoj školi Jastrebarsko u petak, 15. travnja 2016. u 18 sati, a pozvani su i roditelji i djeca! Ulaz na radionicu je besplatan, uz obaveznu prijavu na: kreativni.studio.zvrk@gmail.com.
Gym & Fun by Sport Educa projekt je koji već nekoliko godina oduševljava roditelje i djecu u cijeloj Hrvatskoj pružajući im pažljivo odabrane vježbe, savjete i prijedloge o tome kako kvalitetnije provoditi zajedničko vrijeme uz aktivno druženje.
Promovirajući zdrav život, boravak u prirodi te druženje roditelja i njihove djece u veselom, edukativnom i kreativnom okruženju, sada će svoj hvaljeni program prvi put predstaviti u Jastrebarskom.
Na radionici "Pravilna prehrana djece" koju u Jastrebarskom zagrebačka udruga Sport Educa, nositelj programa Gym&Fun, organizira u suradnji s Kreativnim studijem Zvrk, roditelji će biti "u školi" - družit će se uz predavanje i razgovor s poznatim zagrebačkim nutricionistom, a njihova djeca će se za to vrijeme u drugom prostoru zabavljati s animatorima na kreativnoj radionici te pritom za roditelje pripremiti prigodnu izložbu.
Molimo Vas da svakako potvrdite svoj dolazak na radionicu "Pravilna prehrana djece" najkasnije do SRIJEDE, 13. travnja 2016, jer će naši partneri Bipo Klub, Salvit, Nivea, Fiat, Jana Junior, Silan i Persil pripremiti iznenađenja za sve odrasle i djecu koji najave svoj dolazak na vrijeme!
Kreativni studio Zvrk

TAGOVI | Kreativni studio Zvrk

Marketing

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!