Radionica projekta IN PODUZETNIK u Srednjoj školi Jastrebarsko

16.02.2016. Na današnjoj radionici u sklopu projekta IN PODUZETNIK kojeg provode Obrtnička komora Zagreb i Zagrebačka županija sudjelovalo je četrdeset i dvoje učenika Srednje škole Jastrebarsko

Srednja škola Jastrebarsko jedna je od osam škola u Zagrebačkoj županiji u kojoj se provodi projekt IN PODUZETNIK čiji je cilj promicanje poduzetništva, obrtničkih zanimanja i cjeloživotnog učenja.
Provođenjem projekta prikupljaju se podaci za izradu interaktivne baze podataka o poduzetnicima kako bi se ojačale veze i suradnja između poduzetnicima, kao osnovne ciljne skupine projekta, i potpornih poduzetničkih institucija (obrtničke komore, udruženja obrtnika i poduzetnika, i dr.), jedinica lokalne i regionalne samouprave te obrazovnih institucija, konkretno strukovnih srednjih škola na području Županije.

Na današnjoj radionici učenici su prošli pripreme za prikupljanje podataka o poduzetnicima i obrtnicima na području jaskanskog kraja te će među njima biti provedeno anketiranje.
Prikupljeni podaci bit će pohranjeni u novoj interaktivnoj bazi podataka poduzetnika koja će biti dostupna na internetskoj stranici Zagrebačke županije.
Radionicu su vodili predstavnici Obrtničkog učilišta iz Zagreba, ravnatelj Dražen Maksimović i stručna suradnica Tamara Vojvoda, a sudjelovalo je ukupno četrdeset i dvoje jaskanskih srednjoškolaca, učenika strukovnih usmjerenja i to ekonomisti, prodavači i strojari.

Uz ravnateljicu škole Đurđicu Lončarić te voditeljicu učenika u ovom projektu profesoricu Sonju Stipanović, na radionici je sudjelovala i Monika Čunko, tajnica Udruženja obrtnika Jastrebarsko koja nam je rekla kako će Udruženje obrtnika biti na raspolaganju i pomoći učenicima u bilo kojem pogledu.

TAGOVI | Srednja škola Jastrebarsko | Udruženje obrtnika Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!