RADNIČKA "OKRUNJENA" NA TURNIRU ULICA 2018.

01.07.2018. Tijekom petka i subote, 29. i 30. lipnja, na igralištu s umjetnom travom na Centrali, odigran je tradicionalni jaskanski malonogometni Turnir ulica "Jaska 2018."

Nakon 26 odigranih utakmica u konkurenciji 14 uličnih momčadi, trijumfirao je sastav Radničke ceste koji je u finalu bio bolji od lanjskog pobjednika, ekipe Okićkog naselja i Starčevićeve, rezultatom 3:2. Treće mjesto osvojilo je Cvjetno naselje, koje je u borbi za „broncu“ nadvisilo Južnu zonu. 

Po završetku turnira, a uoči uvijek svima dragog „trećeg“ poluvremena, dodijeljene su i nagrade najboljim momčadima te pojedincima.

Najbolji vratar ovogodišnjeg izdanja Turnira ulica bio je nadareni Ivan Jagatić, dok je prvi strijelac sa šest postignutih pogodaka mladi i iznimno daroviti Kristijan Kurpes. Najboljim igračem turnira proglašen je Mislav Bradvić, neuništiva ikona i legenda jaskanskog nogometa, koji je još jednom iz utakmice u utakmicu demonstrirao nogometno znanje, moć i klasu, suvereno vodivši svoju momčad do najvišeg vrha pobjedničkog postolja. Treba spomenuti i da je jaskanski Autoklub dodijelio posebnu nagradu, besplatno polaganje ispita „A“ kategorije, a nju je dobio još jedan mladi i perspektivni jaskanski nogometaš – Luka Lovrinović.

  Na kraju svakako treba pohvaliti još jednu sjajnu, besprijekornu organizaciju u "režiji" veterana NK Jaska. Sve je bilo zamišljeno, organizirano i sprovedeno na vrhunskoj razini. Svi natjecatelji i posjetitelji mogli su uživati u gurmanskim specijalitetima i bogatoj ponudi raznovrsnih pića, a nakon uspješnog okončanja turnira, kojeg je uporno i tvrdoglavo kvarila ali ne i pokvarila kiša i povremeni pljuskovi, svi prisutni mogli su se opustiti uz svirku tamburaša, a vidjeli smo i efektni vatromet. 

U svakom slučaju, svi natjecatelji kao i organizator zaslužuju sve čestitke, a jaskanski ljubitelji nogometa i dobre zabave, s nestrpljenjem iščekuju sljedeće izdanje ovog najpopularnijeg i najposjećenijeg jaskanskog turnira.
Tomislav Tadić

TAGOVI | NK Jaska | Turnir ulica

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!