Radovi u donjem dijelu Jaske

23.01.2020. Radovi na odvodnji u donjem dijelu Jastrebarskog nastavljeni su te se cijevi trenutno polažu u Ulici dr. Franje Tuđmana na pravcu od benzinske postaje do raskrižja s Ulicom Većeslava Holjevca

Očekuje se da će radovi na toj dionici završiti do kraja siječnja, nakon čega će se nastaviti na dionici do križanja s Ulicom Ivane Brlić Mažuranić.
Nadalje, početkom ožujka planirano je izvođenje radova u Ulici bana Tome Erdödyja od raskrižja s Ulicom Ante i Davida Starčevića do Mirnog puta.
Tijekom travnja i svibnja izvodit će se radovi u Ulici Nikole Tesle od skretanja za Cvetković do raskrižja s Kolodvorskom ulicom, nakon čega će se cijevi polagati i u Kolodvorskoj ulici do kućnog broja 43. Uz navedeno, radovi će tijekom svibnja biti izvođeni i u Ulici Vatroslava Rožića od križanja s Kolodvorskom ulicom do križanja s Ulicom Kamila Tompe.
Nakon polaganja cijevi na dionicama će se izvoditi i priprema za asfaltiranje, a sve s ciljem da radovi završe do početka sljedeće turističke sezone.
Svi građani koji žive i rade u zoni radova pravovremeno će biti obavješteni o privremenoj prometnoj regulaciji na pojedinim dionicama.

Maja Gradišar Perotić

Foto: Ivan Batušić

TAGOVI | Vode Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!