Radovi u Radničkoj

10.10.2017. U ponedjeljak 9. listopada krenuli su radovi na zamjeni glavnog voda te kućnih priključaka, cijevi i spojeva starog i dotrajalog kanalizacijskog sustava u Radničkoj ulici

aručene snimke stare odvodne mreže izgrađene davnih 80.-tih godina u Radničkoj cesti pokazale su da su kanalizacijske cijevi i svi spojevi u izrazito lošem stanju. Na temelju toga vodstvo Grada Jastrebarskog odlučilo je privremeno zaustaviti radove na sanaciji prometnice kroz istoimenu ulicu kako bi se izradio Izvedbeni projekt te kako bi se izvršila kompletna zamjena instalacija stare odvodne mreže. Radovi su nastavljeni u ponedjeljak 9. listopada i biti će završeni što je prije moguće, nakon čega će se stari dio Radničke ceste u potpunosti asfaltirati.
Podsjetimo, nakon izgradnje novog dijela Radničke ceste krenuli su radovi na sanaciji starog dijela ulice. Projekt vrijedan više od 2 milijuna kuna realizira se s ciljem podizanja kvaliteta življenja, kao i razvoja prometne mreže Grada Jastrebarskog. Ovom prilikom zahvaljujemo na dosadašnjem strpljenju te još jednom molimo stanovnike i korisnike Radničke ceste za razumijevanje do završetka radova.
I.B.

TAGOVI | Grad Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!