Renato Molc novi direktor Cesta Jastrebarsko

30.08.2013. Za novog direktora gradskog poduzeća Ceste Jastrebarsko imenovan je Renato Molc dugogodišnji djelatnik tvrtke "Zrinjevac" podružnice Zagrebačkog holdinga

Nakon 17 godina karijere vezane uz tvrtku "Zrinjevac", podružnicu Zagrebačkog holdinga Renato Molc odlučio je prihvatiti novi profesionalni izazov u jaskanskom poduzeću Ceste Jastrebarsko d.o.o. Naime, Mario Brnabić direktor Voda Jastrebarsko u isto vrijeme obavljao je i posao direktora Cesta. Budući da su Vode Jastrebarsko ušle u velike projekte koji će se financirati sredstvima EU fondova, Brnabić se posvetio realizaciji tih projekata kojima će u komunalnu infrastrukturu vezanu za vodovod i odvodnju u našem gradu biti uloženo preko 100 milijuna kuna. U Gradu imaju viziju pretvaranja Cesta Jastrebarsko također u jednu ozbiljnu tvrtku koja će se, osim za ceste, brinuti i za zelene površine ali i drugu infrastrukturu u našem gradu, a možda i šire. Stoga je angažiran provjereni stručnjak zagrebačkog Zrinjevca Renato Molc, inače šumar po struci koji je prije pet godina završio i postdiplomski studij iz područja ekološkog oblikovanja krajolika, zaštitu prirode i hortikulture. U Zrinjevcu je radio na dužnosti rukovoditelja RJ Zaštita i njega bilja i hitne intervencije. Član je Hrvatskog šumarskog društva te Hrvatske udruge za arborikulturu.
-Očekujem da ću u novoj tvrtki primijeniti dosadašnja znanja i vještine, modernizirati i unaprijediti poslovanje kako bi Ceste Jastrebarsko postale uzorno komunalno poduzeće te kvalitetnom i brzom uslugom zadovoljile potrebe građana Grada Jastrebarskog, rekao nam je veoma susretljivi Renato Molc, kojeg će Jaskanci vjerujemo veoma brzo i upoznati i prihvatiti kao svoga.

TAGOVI | Ceste Jastrebarsko | Grad Jstrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!