Riješen problem upisa djece u vrtić

12.07.2019. Prilikom aktualnog sata sjednice Gradskog vijeća održane sinoć u Centru za kulturu Jastrebarsko, ravnateljica Dječjeg vrtića Radost, Jadranka Stojković, gradskim je vijećnicima potvrdila da je u suradnji s Gradom osiguran upis sve djece s pravom upisa u vrtić


Stručne službe Dječjeg vrtića Radost će tijekom kolovoza kontaktirati roditelje trenutno neupisane djece i završiti postupak prijave u novu pedagošku godinu. Sva djeca s pravom upisa, kao i djeca zaposlenih roditelja koja će nakon 1. rujna tekuće godine navršavati godinu dana biti će upisana u vrtić. Do rujna će se završiti i opremanje novih prostora, jer je proširenje kapaciteta osigurano na način da se postojeća dvorana Dječjeg vrtića Radost 1 prenamijeni u prostore namijenjene novim odgojnim grupama. Novi prostori zadovoljavat će zahtjeve državnog pedagoškog standarda, a uz novu prenamjenu, osigurat će se i uvjeti za sportsko-rekreativne aktivnosti djece.

-Grad Jastrebarsko i dalje radi na projektu izgradnje novog vrtića, a po njegovoj izgradnji, planira se i kompletna rekonstrukcija centralnog objekta – Radost 1. Ulaganje u predškolski odgoj bit će nam u sljedećem razdoblju prioritet, poručio je na sjednici Gradskog vijeća gradonačelnik Zvonimir Novosel.

I.B.

TAGOVI | Gradsko vijeće Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!