Sanacija gradskog paviljona, bivše gradske kavane

29.08.2018. Na inicijativu Gradskog muzeja i galerije Jastrebarskog, Turističke zajednice i Grada Jastrebarskog provedeno je rušenje gradskog paviljona iza zgrade Gradskog muzeja i galerije Jastrebarskog

Zbog lošeg i nesigurnog stanja paviljona bivše gradske kavane učinjeno je rušenje samog objekta. Objekt nije bio održavan godinama, kroz godine nekorištenja objekta propadala je sama konstrukcija objekta. Zapušteno stanje gradskog paviljona je stvaralo derutnu i nepoželjnu percepciju o gradskoj infrastrukturi našem stanovništvu i turistima. Konstrukcija objekta je bila nesigurna za bilo kakvo korištenje te je donošena odluka o njegovom rušenju. Članovi DVD Jastrebarsko su ukazali interes pri donošenju ove odluke te su pomagali u procesu rušenja te kasnijeg čišćenja.
Novi prostor se je premijerno mogao vidjeti na održavanju događanja Međunarodnog natjecanja operativnih vatrogasaca u sklopu Vatrogasne zabave, 25.kolovoza u organizaciji DVD-a Jastrebarsko.

Danas, imamo zdrav i simpatični mali gradski trg koji u samom centru grada. Izgledom nov prostor u našeg gradu predstavlja novu lokaciju za održavanje budućih organiziranih manifestacija. Veselimo se budućem druženju na novoj lokaciji.
Ovom prilikom želimo se zahvaliti svim članovima DVD-a Jastrebarsko koji su vrijedno pomagali pri sanaciji bivšeg gradskog paviljona.

Petra Masnec,
TZG Jastrebarskog

TAGOVI | Grad Jastrebrsko | TZG Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!