Sastanak jaskanskih i karlovačkih obrtnika

04.02.2016. Jučer je u prostorijama Udruženja obrtnika Jastrebarsko održan je radni sastanak jaskanskih i karlovačkih obrtnika kojim je nastavljena dugogodišnja suradnju i prijateljstvo između Udruženja obrtnika Jastrebarsko i Udruženja obrtnika grada Karlovca


Radnom sastanku prisustvovali su predstavnici Skupštine i Upravnog odbora Udruženja obrtnika Jastrebarsko na čelu sa predsjednikom udruženja Stipom Bučarom, a ispred Udruženja obrtnika grada Karlovca predsjednik Davor Vinski, tajnik Miroslav Seljan , dopredsjednik Željko Vuković te članovi Upravnog odbora udruženja.

Na predložene teme stanje u obrtništvu, sajmovi, zbrinjavanje otpada, zaštita okoliša i prijedlog potpisivanja povelje, svoje su osvrte dali predsjednici dvaju udruženja i međusobno upoznali članove o aktivnostima i događanjima te planovima udruženja.
Puno aktualnih i zajedničkih tema povod su nastavku suradnje i u budućnosti uz mogućnost povezivanja Jaske i Karlovca posebno na području obrazovanja i suradnje sa školama, te promicanje interesa mladih naraštaja za pristupanjem i školovanjem za obrtnička zanimanja, uz inicijativu održavanja zajedničkog sastanka škola, udruženja i komore u mjesecu ožujku.

Na kraju sastanka u dobroj namjeri i sa željom daljnjeg razvoja prijateljskih i gospodarskih međusobnih odnosa dvaju udruženja i njihovih obrtnika, prijedlog je potpisivanje Povelje prijateljstva, o čemu će se očitovati i donijeti odluke Upravni odbori udruženja.
U neformalnom dijelu nastavljeno je zajedničko druženje i razmjena iskustava članova Udruženja.
M.Č.

TAGOVI | Udruženje obrtnika Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!