Sjajan koncert Svetojanskih mažoretkinja

19.03.2019. Protekle nedjelje Svetojanske mažoretkinje održale su svoj 7.godišnji koncert gdje su nas svojim glazbenim vremeplovom vratile u doba zadimljenih cabaret barova i popularnih disco klubova, ali i pobudile nostalgiju za nekim boljim vremenima kada je glazba bila važnija od same popularnosti

Program je hrabro otvorio novoosnovani veteranski sastav, skupina rasplesanih majki  mažoretkinja, pod vodstvom trenerica Margarete Celić i Anite Celinšćak, dok su kroz stoljeće glazbe proveli svi već dobro poznati sastavi,

Nakon rasplesanih majki nastupio je dječji sastav trenerice Alete Jurkovac, zatim kadetski 2.sastav trenerice Mihaele Rožić pa kadetski 1B sastav koji trenira pod budnim okom trenerice Isabelle Amande Cvitanović. Dašak buntovnih 80-ih godina donio je natjecateljski kadetski 1A sastav čiju je rock izvedbu osmislila njihova trenerica Anita Celinšćak, dok su juniorski i seniorski sastav, aktualne prvakinje Europe, podsjetili na najveće hitove 90-ih i novog milenija, čiji je rasplesani vremeplov nastao pod palicom trenerice Mateje Baltorinić.

Već je postala tradicija da svake godine mažoretkinje nagrade pojedine djevojke u timu i izraze zahvalnost zbog njihovog osobnog doprinosa za bolje funkcioniranje, ali i ljepšu atmosferu u udruzi. Tako su dodijeljena sljedeća priznanja:
1. Priznanje za HRABROST, kao najmlađoj članici: PATRICIJA BELAK
2. Priznanje za najveću PRISUTNOST NA TRENINZIMA: EMA JURČIĆ
3. Priznanje za najveću PRISUTNOST NA NASTUPIMA: LEONA JERČINOVIĆ
4. Priznanje za poticanje TIMSKOG DUHA: ALETA JURKOVAC
5. Priznanje za najveći NAPREDAK u 2018.g: SARA ŠIMECKI
6. Priznanje za KREATIVNI DOPRINOS u 2018.g: DALIA BELAN

Jednu mažoretkinju, a sada članicu Upravnog odbora djevojke su posebno istaknule. To je Kristina Bučar, kojoj je dodijeljeno priznanje za najveći DOPRINOS MAŽORET PLESU u 2018.g. 

Osim ovih priznanja, udruga je nagradila i u znak zahvalnosti dodijelila priznanja za 10 i 20 godina vjernosti Svetojanskim mažoretkinjama. Tom je prigodom predsjednica udruge istaknula kako su ustrajnost i ljubav ovih djevojaka prema prepoznatljivoj uniformi pomogli udruzi da bude ovako uspješna kako je danas. Priznanja su redom dobile:
• ZA 10 GODINA:
Franka Bučar
Nika Bučar
Petra Dolanjski
Viktorija Pavlaković
Mihaela Rožić

• ZA 20 GODINA:
Ana Boričević
Nikolina Godrijan

Za kraj su sve djevojke još jednom zaplesale zajedničku koreografiju te pozvale sve goste da ih dođu podržati u obrani titule državnih prvakinja na Državnom prvenstvu u Jastrebarskom od 27. do 28. Travnja ove godine.
SM

TAGOVI | Svetojanske mažoretkinje

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!