Sjajan koncert za Dan grada

16.11.2016. Učenici Glazbene škole Jastrebarsko pripremili su za Dan grada sjajan koncert u kojem je uživao veliki broj posjetitelja

Velika dvorana Glazbene škole Jastrebarsko bila je popunjena do posljednjeg mjesta na svečanom koncert u povodu Dana grada održanom u ponedjeljak 14. studenog.

U programu su nastupili učenici koji su tek krenuli u glazbenu školu, ali i oni koji polaze zadnje razrede. Međutim vrhunac koncerta bio je pri samom kraju kada su nastupili sjajni orkestri Glazbene škole i pjevački zbor.  Bio je užitak slušati njihove izvedbe Cohenove pjesme "Hallelujah" u izvedbi puhačkog orkestra pod vodstvom Miroslava Polajnčića, te Lovlandove "You raise me up" u izvođenju puhačkog i gudačkog orkestra, te pjevačkog zbora, a pod dirigentskom palicom sjajne Lucije Stanojević.

Ništa manje upečatljiva bila je i mlada violinistica Lucija Muđer dojučerašnja učenica ove škole, sjajni kvartet saksofona u sastavu Nera Majtanić, Matija Mikloušić, Karla Fabijanić i Lovro Kopač koji ponovo osvajaju najviša priznanja na natjecanjima. 

Izvrsnu izvedbu imao je i trio flautistica Ariana Gugec, Lara Prežgaj i Laura Paljug, ali i drugi solisti na klarinetu, saksofonu, gitari, violini, violončelu, glasoviru  i trubi.

Koncert su pratili i jaskanski gradonačelnik Zvonimir Novosel i njegovi zamjenici Stipe Bučar i Domagoj Šlat, te gradski vijećnik Marijan Bernard veliki prijatelj i donator jaskanske glazbene škole kojem je ravnatelj škole Dragutin Fabijanić posebno zahvalio na tome.
Ivica Krčelić

TAGOVI | Glazbena škola Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!