Sjajne jaskanske balerine

21.11.2017. Članice Baletnog studija Jastrebarsko nastupile su na plesnom festivalu Dance Fest 2017. u Novom Sadu gdje su vrhunskim nastupima zasluženo osvojile pet odličja - dva prva, jedno drugo i dva treća mjesta

Ovo međunarodno natjecanje okupilo je 3 500 plesača iz 11 zemalja svijeta, a među 650 izvedenih koreografija članice Baletnog studija Jastrebarskog predstavile su se s pet i za sve osvojile sjajne nagrade. 

Prvo mjesto osvojile su u kategorijama balet-juniori za koreografiju "Robinja" te u kategoriji balet-seniori za koreografiju "Segedilja", a Antonija Juraj (11) osvojila je 3. mjesto u kategoriji djeca-balet s varijacijom iz Trnoružice. Balerine su se s dvije koreografije predstavile u etno/national kategoriji u kojoj su seniorke osvojile 2. mjesto s koreografijom "Ljubav se ne trži", dok su juniorke s "Can-Can-om" bile treće.

Čestitku jaskanskim balerinama, na sjajnim rezultatima, uputio je gradonačelnik Zvonimir Novosel, a podsjetimo i to da će i jaskanska publika imati prilike uživati u novoj baletnoj predstavi pod nazivom "Čarobna škrinja", 2. i 3. prosinca.

I.B.

TAGOVI | Baletni studio Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!