Sjajni puhači DVD-a Petrovina

12.06.2017. Puhački orkestar DVD-a Petrovina osvojio Brončanu plaketu na 31. susretu hrvatskih puhačkih orkestara održanom u Novom Vinodolskom

Puhački orkestar DVD-a Petrovina osvojio je Brončanu plaketu na 31. susretu hrvatskih puhačkih orkestara u Novom Vinodolskom za nastup u C kategoriji za osvojenih 75,75 bodova.

Bogati koncertni program obuhvatio je više od 500 glazbenika a odvijao se tijekom vikenda 11. i 12. lipnja u Domu kulture u Novom Vinodolskom. U ovogodišnjem programu Susreta sudjelovalo je ukupno 13 najuspješnijih orkestara koji su pravo nastupa izborili u okviru 8 županijskih i regionalnih natjecanja te 4 samostalna preslušavanja.
Stručno povjerenstvo u sastavu Robert Homen, Vanja Lisjak i Miro Saje dodijelilo je nagrade orkestrima ovisno o osvojenom srednjem broju bodova svih članova Stručnog povjerenstva (1-100).

Gradski puhački orkestar Hrvatskih željeznica Varaždin i Gradska limena glazba Petrinja pobjednici su u A i C kategorijama.
Ekskluzivni sponzori 31. Susreta tvrtke Euro-Unit d.o.o., Yamaha Music Europe, Légère Reeds LTD. i Canorus za najuspješnije orkestre osigurali su vrijedne nagrade u obliku instrumenata i glazbene opreme.

U subotu navečer u sklopu promenadnih koncerata Puhački orkestar DVD-a Petrovina predstavio se na Trgu Ivana Mažuranića u Novom Vinodolskom te je izvedbom popularnih skladbi oduševio okupljene šetače na poznatom vinodolskom trgu.
Čestitke svim članovima Puhačkog orkestra DVD-a Petrovina na čelu s profesorom Petrom Fabijanićem na osvojenoj nagradi.
Jadranka Domjančić

TAGOVI | DVD Petrovina

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!