Školom plivanja završila Ljetna igraonica

15.07.2019. Tradicionalno, gradonačelnik Zvonimir Novosel sa svojim je suradnicima, na završetku projekta "Ljetna Igraonica" koji se uspješno provodi već 17 godina, posjetio polaznike škole plivanja na bazenima u zagrebačkim Utrinama


Inače, Ljetna igraonica ove je godine okupila i privukla rekordan broj djece, njih preko 600, koja su mogla birati između čak 32 ponuđene im aktivnosti sportskog, znanstvenog ili umjetničkog sadržaja. Kroz 5 tjedana održavanja ovog projekta, u njegovu realizaciju uključile su se kao i uvijek jaskanske osnovna, srednja i glazbena škola te broji sportski klubovi i udruge s područja našeg grada, a s djecom je predano radilo više od 60 voditelja, profesora, trenera, i stručnih suradnika.

Ljetnu igraonicu Grad Jastrebarsko iz svog proračuna godišnje sufinancira sa 75 tisuća kuna, a financijsku potporu projektu daje i Zagrebačka županija.
-Našoj djeci iz godine u godinu omogućujemo kvalitetne i zabavne sadržaje za vrijeme ljetnih praznika, a to ćemo činiti i dalje! Hvala svim profesorima, trenerima i stručnim suradnicima koji su marljivo radili i pazili na našu djecu, poručio je gradonačelnik Zvonimir Novosel.

I.B.

TAGOVI | Društvo naša djeca Jastrebarsko | Grad Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!