Škoro za kraj Dana vina

11.06.2018. U velikom šatoru na jaskanskom sajmištu sinoć su završeni ovogodišnji Dani vina, manifestacija koja je ove godine imala raznih gastro događanja, vinskih radionica, a najviše glazbe i dobre zabave

 Proteklih deset dana Jastrebarsko je bilo centar raznih gastro-manifestacija, radionica i dobre glazbe za sve generacije, a posljednja četiri dana na Sajmištu u šatoru održana je manifestacija "Dani vina", gdje su prezentirana najbolja vina ovog kraja nastala cjelogodišnjem radom vrijednih jaskanskih vinara.

"Dani vina" ove su godine, po prvi puta održani u drugom terminu, i to od 07. do 10. lipnja, a sve posjetitelje koji su uživali u bogatoj gastro ponudi uz vrhunska vina zabavljali su: Barabe, Maja Šuput, Zvonko Bogdan i Miroslav Škoro. 

Manifestaciji je vraćen i stari naziv, a ove je godine po prvi puta imala kumu, Nives Celzijus. Kao uvertira u "Dane vina", proteklih desetak dana u Jaski su se održavale razne vinske priredbe -  na glavnom gradskom trgu održane su dvije gastro manifestacije: "Dani vina & riba fina" i "Dani vina & divljač fina", a u Žitnici u Perivoju održana je i ’’Radionica o rajnskom rizling" na kojoj su eminentni jaskanski vinari prezentirali dio ponude iz svog asortimana.

Nakon svečanog otvorenja, u četvrtak 7. lipnja, u šatoru su nastupile Kulturno umjetničke udruge, u petak je odrađena preventivna akcija ’’Ako piješ - ne vozi!’’. Sve u svemu bogat program s puno sadržaja za sve generacije.

I.B.

TAGOVI | Grad Jastrebarsko | TZG Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!