Srebrna Izabela Amanda Cvitanović

16.09.2017. Na 19. Europskom prvenstvu mažoretkinja održanom od 7. do 9. rujna u Laškom u Sloveniji članica Svetojanskih mažoretkinja Izabela Amanda Cvitanović osvojila je srebrnu medalju u solo nastupu

Izabela Amanda Cvitanović

Postignutim rezultatima na Državnom prvenstvu u Karlovcu održanom u svibnju ove godine, Svetojanske mažoretkinje plasirale su se na Europsko prvenstvo koje je održano u Sloveniji gradu Laško od 7 do 10 rujna.

Prvenstvo je ove godine okupilo natjecateljice u 86 formacija i 170 neformacija, oko 1500 mažoretkinja  iz Austrije, BiH, Češke, Francuske, Crne Gore, Rumunjske, Srbije, Slovenije i Hrvatske.

Naše su mažoretkinje predstavljale Hrvatski mažoret savez i Republiku Hrvatsku u štap kategorijama s formacijom od 17 djevojaka - seniorke, juniorke  i kadetkinje i neformacijski oblicima. Najbolji rezultat postigla je juniorka Izabela Amanda Cvitanović koja je u solo nastupu osvojila sjajno srebrno odličje. Najbolji je bio i juniorski sastav kojemu je za malo izmakla srebrna medalja. Naime, u konkurenciji 17 sastava naše su juniorke zauzele odlično četvrto mjesto. Seniorski sastav osvojio je sedmo mjesto od 19 timova, a kadetkinje su bile osme, također u konkurenciji 19 timova.

Čestitke mladoj svetojanskoj mažoretkinji Izabeli Amandi Cvitanović.
I.K.

TAGOVI | Svetojanske mažoretkinje

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!