STAROM OKIĆKOM NASELJU TURNIR ULICA 2017.

02.07.2017. Nakon 24 odigrane utakmice u prekrasnoj atmosferi jaskanskog nogometnog doma – Centrale, završio je deveti u nizu jaskanski malonogometni Turnir ulica 2017.

U konkurenciji 13 momčadi, najboljima su se pokazali dečki iz Starog Okićkog naselja, koji su zasluženo odnijeli titulu ispred momčadi Južne zone II, koja je bila ugodno iznenađenje ovogodišnjeg turnira. 

Treće mjesto osvojila je Radnička ulica, branitelj naslova, koja je u utakmici za „broncu“ boljim izvođenjem „penala“ svladala Cvjetno naselje. Po završetku turnira, uz najbolje momčadi, proglašeni su i najbolji pojedinci.

Najboljim igračem ovogodišnjeg turnira proglašen je Ivan Britvec, najboljim vratarom Ivan Podgoršćak (obojica iz pobjedničke momčadi), dok je najbolji strijelac sa šest postignutih pogodaka bio Ivan Majcunić (Južna zona II), inače sjajni mladi jaskanski košarkaš prvoligaša Zagreba. Turnir su obogatile i dvije revijalne utakmice u kojima smo vidjeli mlade snage Nogometnog kluba Jaska, te Stare škanjce i Vesele dečke koji su pokazali da bez obzira na godine, nogometno znanje uvijek ostaje.

 Među stotinjak igrača koji su „prodefilirali“ jaskanskom umjetnom travom, posebno je lijepo bilo vidjeti najbolje i najpoznatije jaskanske „haklere“ Damira Katovčića, Mislava Bradvića, Andreya Cipovca, Anđelka Vlašića, Romana Rodića, Ivana Hodaka, Gorana Obradovića, Hrvoja Laftera ali i sve ostale brojne sudionike koji su tijekom cijelog dana davali i dali sve od sebe.

Na koncu, posebno treba pohvaliti veterane NK Jaska na sjajnoj, možemo slobodno reći i – savršenoj organizaciji. Sve je išlo po planu i bilo u najboljem redu, čak niti loše vrijeme tijekom petka i odgoda početka turnira, te odigravanje cijelog turnira tijekom jednog dana, nije poremetilo organizaciju, a niti same aktere, a brojni posjetitelji i navijači uživali su osim u nogometu i u druženjima, jelu, piću, a po završetku turnira sviralo se i pjevalo do ranih jutarnjih sati. Još jednom, velike čestitke svima i – jedva čekamo slijedeće ljeto i jubilarni, deseti u nizu Turnir ulica.
Tomislav Tadić

TAGOVI | NK Jaska

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!