Stjepan Kožić i Mate Ivančić počasni članovi pčelarske udruge Lipa

25.03.2017. Na godišnjoj skupštini pčelarske udruge Lipa Jastrebarsko održanoj sinoć za počasne članove proglašeni su župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić i Jaskanac Mate Ivančić

Jaskanski pčelari sinoć su održali svoju redovnu godišnju skupštinu na kojoj je o radu udruge u prošloj godini govorio njen predsjednik Darko Vancaš. 

On je među ostalim spomenuo brojne akcije pčelara, od sadnje aleje lipa, do sudjelovanje pčelara na sajmovima i izložbama gdje su i prošle godine osvojili brojna priznanja od kojih najviše onih zlatnog sjaja. 

Zbog velike podrške u radu ove jedne od najaktivnijih jaskanskih udruga za počasnog člana proglašen je župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić.  Počasni član postao je i veliki prijatelj jaskanskih pčelara Mate Ivančić, koji je udrugu Lipa predložio za Nagradu Grada Jastrebarskog, i Povelju Zagrebačke županije. 

Pčelare su pozdravili i poželjeli im puno uspjeha u radu te jednu dobru i mednu godinu jaskanski gradonačelnik Zvonimir Novosel i načelnik općine Krašić Josip Petković Fajnik.
I.K.

TAGOVI | Pčelarska udruga Lipa

Marketing

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!